Apple розпочинає продажі нових Mac Pro.Фото

Четвер, 19 грудня 2013, 10:55

Apple сьогодні повідомила про те, що її давно очікувані настільні комп'ютери Mac Pro завтра надходять у продаж.

Про це пише CyberSecurity.ru.

Компанія офіційно анонсувала їх ще в жовтні, а про саму розробку Mac Pro в Цилліндричному корпусі відомо вже майже рік.

Нові Mac Pro будуть працювати на базі останнього покоління Xeon, підтримувати технологію Thunderbolt 2 і використовувати швидкісні сховища на базі PCIe.

Реклама:

Також вони підтримуватимуть новомодний формат відео 4K, що приходить на зміну Full HD. У десктопі використовується 12-ядерний процесор Intel Xeon, як накопичувач використовуються найшвидша на сьогоднішній день чотириканальна флеш-пам'ять з частотою 1866 МГц з корекцією помилок.

 

Відеосистема нового Mac Pro підтримує до трьох дисплеїв ультрависокої дозволу 4К. Зовнішні пристрої можуть підключатися через тільки що оголошений компанією Intel порт Thunderbolt 2.

Нові MacPro перейшли на процесори Xeon E5 з 4,6 , 8 або 12 ядрами, а також швидкої 1866 - мегагерцевой пам'яттю DDR3.

Обсяг ОЗУ тут може збільшитися до 65 Гб на комп'ютер, а в якості графіки можуть застосовуватися професійні карти AMD FirePro з системою паралельних розрахунків. До одного Mac Pro можна підключити до трьох телевізорів UltraHD (4K). Також тут в наявності порти Thunderbolt 2 (шість штук), чотири порти USB 3.0, WiFi 802.11ac, два гігабітних дротових Ethernet-роз'єму і HDMI.

Вартість нових Mac Pro стартує з 2999 ​​доларів у мінімальній конфігурації. А мінімальна конфігурація - це 4-ядерний Xeon E5 3,7 ГГц, 12 Гб RAM, дві карти AMD FirePro D300 і 256 - гігабайтний SSD. У компанії повідомили, що раніше Mac Pro збиралися в Китаї, тепер - у США.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!