"Київенерго" замовило генератор за 58 мільйонів для опалення половини Києва

Неділя, 1 грудня 2013, 12:14

ПАТ "Київенерго" за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Ітаті" на заміну генератора енергоблоку №1 ТЕЦ-5 вартістю 57,98 мільйона гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

За інформацією видання, фірма, заснована мешканцями Херсона Володимиром Макушевим і Сергієм Жаріковим, має до кінця липня 2014 року виконати проектні роботи та доставити необхідне обладнання на склад замовника.

Єдиним допущеним до участі конкурентом було ВАТ "Силовые машины - ЗТЛ,ЛМЗ, Электросила, Энергомашэкспорт" (Санки-Петербург).

Реклама:

Як зазначається, ТОВ "Енерго-Будівна Компанія "Союз-Україна" подавало заявку вартістю 54,06 млн гривень, однак її було відхилено через невідповідність запропонованого обладнання.

Теплоелектроцентраль №5 є однією з найбільших в Україні. Вона забезпечує теплом та електроенергією мешканців Голосіївського, Дарницького та Печерського районів.

З 2010 року "Київенерго", що належить групі Ріната Ахметова, замовило енергетичне обладнання, а також будівельні та проектні роботи по різним об’єктам ТЕЦ-5 щонайменше на 204,18 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!