Російський інтернет-магазин почне роботу в Україні

Четвер, 7 листопада 2013, 11:55

Одна з найбільших інтернет-компаній Росії - Lamoda - виходить на український ринок.

Про це Forbes розповіли відразу декілька учасників ринку онлайн-торгівлі одягом.

Як повідомляється, швидкий запуск інтернет -магазину одягу проанонсовано і на сайті lamoda.ua, який поки що, крім повідомлення про швидке відкриття, нічого не містить. Сервіс обіцяє українським користувачам одяг від більш ніж 800 модних брендів і доставку товарів по всій країні.

У компанії Lamoda коментувати вихід на український ринок відмовилися, але запропонували звернутися з подібним запитом в кінці грудня - початку січня.

Реклама:

Lamoda вже почала набирати персонал українського офісу. На сайтах з пошуку роботи розміщені вакансії керівника та операторів call-центру , а також бухгалтерів. Весь цей персонал компанія шукає в Житомирі, де, судячи з усього, буде знаходитися call-центр Lamoda. Усі вакансії опубліковані за останній тиждень, пише видання.

Два співрозмовника Forbes допускають, що терміни запуску інтернет-магазину можуть і перенести - таке вже було.

"Я чекаю їх тут не раніше літа 2014 року", - говорить гендиректор одного з найбільших онлайн-ритейлерів, додаючи, що Lamoda вже кілька разів переносила час запуску в Україні.

Партнер венчурного фонду, що спеціалізується на інвестиціях в інтернет-проекти, уточнює: одного разу Lamoda вже набирала команду в Житомирі, але через якийсь час розпустила людей.

Компанія Lamoda була створена в 2010 році в німецькому стартап-ынкубаторі Rocket Internet. Проект орієнтований на інтернет-торгівлю одягом, взуттям, аксесуарами і товарами для дому в Росії і країнах СНД.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: