Samsung займеться випуском складних екранів

Середа, 6 листопада 2013, 18:35

Samsung пообіцяла налагодити випуск пристроїв з повністю складними дисплеями.

Про це пишуть "Вести.ru", з посиланням на "Engadget".

За інформацією видання, нова технологія, як очікується, знайде застосування в смартфонах і планшетах.

Гендиректор компанії Кон Про Хен, повідомив, що гаджети із зігнутими екранами з'являться в 2014 році, а зі складними - в 2015 році.

Реклама:

Свій перший вигнутий смартфон - Galaxy Round з 5,7 -дюймовим дисплеєм на пластиковій підкладці - компанія показала в минулому місяці. Начинка пристрою практично ідентична "планшетофону" Galaxy Note 3.

 

Своя розробка в області "гнутих" гаджетів є і у іншої корейської компанії, LG. Її смартфон G Flex не тільки зігнутий, але і гнучкий: якщо на нього вчинити фізичний тиск, він може майже повністю розігнутися. Galaxy Round такою можливістю не володіє, оскільки його корпус зроблений з жорстких матеріалів.

У своєму виступі глава Samsung також визнав, що "розумні" годинники Galaxy Gear дають "простір для вдосконалення". Аксесуар не користується попитом: у США, за даними Geek.com, близько 30% покупців повертає його назад в магазини.

До основних недоліків годинника експерти відносять великоваговий корпус, незручний інтерфейс, а також обмежену підтримку додатків і сумісних пристроїв.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!