Податкові будівельники за 13 мільйонів відремонтують санаторій "Юність"

П'ятниця, 29 листопада 2013, 12:28

ДЗ "Спеціалізований санаторій "Юність" МОЗ України" уклала угоду з державним підприємством "Центр капітального будівництва" Міністерства доходів і зборів на реконструкцію корпусу №6 за 12,80 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

За інформацією видання, йдеться про проведення першочергових заходів, пов’язаних із запобіганням виникненню надзвичайної ситуації в будівлі. Деталі ремонту невідомі.

Як повідомлялося, 30 травня в корпусі №6 санаторія "Юність" обвалився балкон. Постраждало четверо дітей, одна дівчинка померла в реанімації.

Реклама:

Тендер на ремонт аварійного корпусу провели за неконкурентною процедурою "закупівля у одного учасника".

Брак часу на проведення відкритих торгів пояснили тим, що хоч розпорядження про надання коштів Кабмін видав ще в червні, однак рішення про визначення державного закладу "Юність" офіційним одержувачем коштів, що надало можливість розпочати процедуру закупівлі, було прийнято лише наприкінці жовтня.

Згідно з тендерною документацією, термін виконання ремонтних робіт - до кінця поточного року.

Також повідомлялося, що відповідно до вказаного вище розпорядження Кабміну МОЗ повинне відзвітувати про використання виділених коштів до 1 грудня.

Разом з тим у вересні головний лікар санаторію Олексій Чернишов заявив, що у вказаний термін має бути наданий тільки план ремонту.

На той момент була готова тільки техдокументація на виконання проекту і подальше виконання будівельних робіт.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!