Держрезерв накупив яловичини майже на 15 мільйонів

Понеділок, 25 листопада 2013, 12:34

Державне агентство резерву за результатами тендеру уклало угоди на постачання замороженого м’яса яловичини І категорії у півтушах на суму 14,39 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначає видання, для закладки на комбінат "Салют" у Дніпропетровську придбано 300 тонн яловичини у ТОВ "КП "АльфаГруп" по 36 тис гривень за тонну.

Фірма зареєстрована на Світлану Ігнатову та Ганну Максимчук. Конкурентом по цьому лоту було ТОВ "КВП "Брокcервіс" Катерини Єфремової і Марини Ставської.

Реклама:

"У відкритих джерелах розміщено резюме вищезгаданої Ганни Максимчук, у якому вона повідомляє про досвід роботи менеджером з реалізації та закупівлі товарів у фірмі "Югпостач", яку також заснувала Марина Ставська", - пише видання.

Для закладки на комбінат "Прогрес" у Києві придбано 100 тонн у ТОВ "Слов’янська деревня" по 35,95 тис гривень за тонну. Засновниками донецької фірми нині є Сергій Чубенко та Олена Шулікіна.

"Ціни Держререзву виявились значно вищими від ринкових. У відкритих джерелах є пропозиції по продажу замороженої яловичини по 28 гривень за кілограм при замовленні від 1 тонни, або на 22% дешевше від тендерної ціни Держререзрву", - пише видання.

У 2013 році Держрезерв провів тендери на придбання товарів на 151,48 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: