У Кернеса віддадуть 32 мільйони фірмі, яка знаходиться у стані ліквідації

Четвер, 14 листопада 2013, 09:05

Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Харківської міськради за результатами тендерів уклало угоди з ТДВ "Спецбуд-3" на ремонтні роботи загальною вартістю 32,39 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, з цієї суми 21,69 млн гривень фірма отримає на реконструкцію вулиці Танкопія на ділянці від проспекту Маршала Жукова до проспекту П’ятдесятиріччя СРСР.

Тут мають замінити асфальтобетонне покриття проїзної частини, проїздів і тротуарів, перекласти газопровід й водопровід, замінити зовнішнє освітлення й світлофори на перехрестях, висадити нові дерева, кущі й засіяти газони, пише видання.

Реклама:

Решту 10,7 млн фірма збирається освоїти на капітальному ремонті нежитлової будівлі по вул. Гамарника, 19, де наразі зареєстроване Харківське міське товариство інвалідів-ветеранів всеукраїнської організації інвалідів "Союз організацій інвалідів України".

У приміщенні мають перекласти окремі стіни, зміцнити їх металевим каркасом, замінити покрівлю, внутрішнє опорядження, реконструювати побутові мережі, влаштувати пандуси тощо.

Термін виконання робіт для обох об’єктів визначений на кінець 2014 р.

Разом з тим, за даними Інформаційно-ресурсного центру, ТДВ "Спецбуд-3" наразі знаходиться у стані ліквідації.

Основним засновником ТОВ "Спецбуд-3" є екс-дупутат Харківської міськради Віталій Ганжа. За останні п’ять років фірма виграла тендерів на 241,75 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: