Samsung слідом за Apple випустить "золотий" Galaxy S4. Фото

Четвер, 26 вересня 2013, 10:25

Через два тижні після запуску компанією Apple смартфона iPhone 5S в золотистому виконанні Samsung представила смартфон Galaxy S4 Gold Edition в "золотому" корпусі.

Про це йдеться в повідомленні компанії в твіттері, пишуть "Вести Економіка".

У твіттері Samsung для клієнтів з країн Близького Сходу була опублікована фотографія пристрою Galaxy S4 в корпусі кольору шампанського.

"Представляємо новий GalaxyS4 Gold Edition - для стилю, який однозначно ваш", - йдеться в повідомленні. Ніякої інформації про те, в яких країнах і коли пристрій надійде у продаж і скільки він буде коштувати, не наводиться.

Реклама:
 

За попередніми даними, Samsung Galaxy S4 Gold Edition анонсований тільки для Близькосхідного регіону. У Samsung "позолота" знаходиться по бічних гранях. Користувачам пропонується два варіанти: Gold Pink і Gold Brown, які відрізняються рожевим або коричневим кольором решти частини корпусу.

Технічні характеристики смартфона залишилися без змін: 5- дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD (1920x1080 точок), потужний чотирьохядерний процесор, 2 Гбайт оперативної пам'яті.

Ззідно із чутками , тайванський виробник HTC імовірно також випустить "золотий" HTC One найближчим часом для зміцнення позицій компанії на азіатському і близькосхідному ринках.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!