Міліція накупила комп’ютерів та радіоустаткування на 51 мільйон

Вівторок, 17 вересня 2013, 10:16

Міністерство внутрішніх справ за результатами тендерів уклало угоди на придбання комп’ютерного, відео- та радіоустаткування на 51,15 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, на радіообладнання витратили 10,98 млн гривень. Придбано 484 стаціонарні радіостанції, 1222 переносні радіостанції та близько 1,4 тисяч антен для переносних радіостанцій різних марок. Постачальниками цього обладнання обрано фірми "Доля і Ко. ЛТД" та "Сервісний Центр Кенвуд".

"Відеообладнання коштує 25,11 млн гривень. У тому числі придбано 250 моноблоків для відеоконференцзв’язку, оснащених пристроями захисту інформації ASA 5505. Вартість такого комплекту становить 7 361 гривень", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Також МВС придбало 2,5 тисячі відеокамер внутрішнього та зовнішнього відеонагляду по 1-1,4 тис гривень та інше обладнання.

Постачальниками відеообладнання обрано фірми "ІТ-Рішення", "Айсіті Холдинг", "Інформаційні комп’ютерні системи" та "Зеон".

"Решту 15,06 млн гривень отримають фірми "Лан Системс", "АМІ" та "Сітронікс інформаційні технології Україна" за обладнання для розширення цифрової АТС, серверний програмно-технічний комплекс Інтегрованої інформаційно-пошукової системи органів внутрішніх справ та комп’ютерне устаткування", - пише видання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!