АНОНСИ ПОДІЙ

Вівторок, 6 серпня 2013, 08:00

Вівторок, 6 серпня

10:00 - вищий спеціалізований суд почне розгляд касаційної скарги захисту Василя Волги, визнаного винним у скоєнні злочинів, передбачених ч.2. ст. 15, ч.3. ст. 368 Кримінального кодексу (замах на отримання хабара), а також у злочині, передбаченому ч.3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна, або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

11:00 - круглий стіл "Фальсифіковані та неякісні ліки: життя українців під загрозою!". Беруть участь: депутати Верховної ради (фракція "Батьківщина") Павло Петренко і Анатолій Дирів, представники Державної служби з лікарських засобів, Міністерства охорони здоров'я, Державного експертного центру МОЗ, Міністерства доходів і зборів та ін.

11:00 - круглий стіл "Зміни в будівельній нормативній базі та їх вплив на ринок нерухомості в Україні". До участі запрошені: директор департаменту містобудування, архітектури та планування територій Мінрегіонбуду Ігор Соколов, начальник Головного управління містобудування та архітектури Києва, головний архітектор Києва Сергій Целовальник та ін.

Реклама:

11:30 - прес-конференція "Скандальне рішення Київміськради: у столиці закривають найпопулярніші кінотеатри?". Мова піде про розвиток подій з київськими кінотеатрами після прийняття Київською міськрадою рішення "Про реорганізацію кінотеатрів комунальної форми власності".

12:00 - прес-конференція голови Державної інспекції з питань захисту прав споживачів Сергія Орєхова "Боротьба за якість - це реалії сьогоднішнього дня. Уряд посилює боротьбу з контрабандною та контрафактною продукцією".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!