Samsung вирішила випустити планшет для дітей

П'ятниця, 30 серпня 2013, 12:43

Компанія Samsung анонсувала планшет Galaxy Tab 3 Kids, призначений для дошкільнят та учнів молодших класів.

Про це йдеться в прес-релізі компнаїі, пише "Лента.ру".

Згідно з повідомленням , від "дорослих" планшетів Galaxy Tab 3 Kids буде відрізнятися корпусом яскравих кольорів, наявністю підставки (для маленьких дітей, яким важко тримати пристрій у руках) і спеціалізованим програмним забезпеченням.

Замість штатної оболонки TouchWiz в планшеті використовується "дитячий" інтерфейс з великим шрифтом та кольоровими картинками. На пристрій встановлені навчальні програми, ігри та малювалки.

Реклама:

Для малювання використовується стилус, який входить в комплект поставки. Додаткові програми можна завантажити з інтернет-магазину Kid's Store.

За допомогою інструменту Time Management батьки можуть обмежити час, який дитина проводить з пристроєм. Якщо дитина вичерпала ліміт, його перекине на екран блокування. Щоб розблокувати планшет, треба ввести пароль.

Galaxy Tab 3 Kids оснащений двоядерним процесором, 7- дюймовим екраном з роздільною здатністю 1024 на 600 пікселів і модулем Wi - Fi. У пристрою гігабайт оперативної і 8 гігабайт власної пам'яті. Планшет важить 302 грами.

Планшет працює під управлінням Android 4.1 . Першою країною, куди він надійде в продаж, стане Південна Корея - це відбудеться на початку вересня. Скільки коштуватиме пристрій, не повідомляється.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!