АНОНСИ ПОДІЙ

П'ятниця, 16 серпня 2013, 08:00

П`ятниця, 16 серпня

10:00 - брифінг першого заступника департаменту охорони здоров'я Київської міської державної адміністрації Валентини Залеської та головного імунолога Києва Федора Лапія з приводу запровадження в Києві нових стандартів організації імунопрофілактики. Крім того, представники ЗМІ зможуть "пройти" весь шлях вакцинації від відвідування педіатра до здійснення щеплення разом з малюком і його мамою, а також отримати коментарі фахівців на кожному кроці процесу.

11:00 - круглий стіл "Економіка незалежності. Досягнення та втрачені шанси". До участі запрошені: директор економічних програм Центру Разумкова Василь Юрчишин, екс-міністр економіки, старший радник Альфа-Банку (Україна) Роман Шпек, перший заступник директора Національного інституту стратегічних досліджень при президентові України Ярослав Жаліло, керівник енергетичних програм центру "Номос" Михайло Гончар, та ін.

11:00 - круглий стіл "Утилізація транспортних засобів: європейська практика". Після введення екологічного податку на утилізацію транспортних засобів, в суспільстві виникла дискусія щодо обґрунтованості ставок податку. При цьому критики запропонованих норм не враховують той факт, що в країнах Європи ще з 60-х років побудована і успішно функціонує утилізаційна мережа з усією необхідною і дуже дорогою інфраструктурою.

Реклама:

11:00 - прес-конференція "Проблемні питання галузі таксомоторних перевезень, презентація проекту закону України "Про перевезення в таксі". Беруть участь: директор департаменту автомобільного транспорту Мінінфраструктури Дмитро Петухов, голова профспілки таксистів України Василь Попик, співголова ВГО "Українське таксі" Саулюс Савіцкас, голова спілки підприємців і перевізників Києва Марина Дежурнюк.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!