Держрезерв накупив яловичини майже на 64 мільйона

Четвер, 1 серпня 2013, 13:02

Державне агентство резерву за результатами тендеру уклало низку угод на постачання замороженої яловичини у півтушах на 63,95 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, на склади до 30 вересня мають завезти 1,8 тис тонн яловичина І категорії від вітчизняного виробника.

"Найдорожчим вийшло м’ясо для закладки на склад у Донецькій області - 30,125 тис гривень за тонну від ТОВ "Слов’янська деревня". Ця ж компанія поставить яловичину на склад у Дніпропетровську по 30,083 тис гривень за тонну. Власниками донецької компанії є Олена Шулікіна та Сергій Чубенко. Минулого року "Словянська деревня" поставляла яловичину Держрезерву по 36 тис гривень за тонну, що було на чверть дорожче від ринкових цін", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Як пише видання, ТОВ "КВП "Брокcервіс" має завезти м’ясо на склад у Харківській області по 30,041 тис гривень за тонну. Держрезерв раніше купував яловичину у цієї ж фірми Катерини Єфремової і Марини Ставської для харківського складу по 35,7 гривень за тонну.

Найдешевшою вийшла яловичина для закладки до складу Києві - 26,55 тис гривень за тонну від Ковельської заготівельно-збутової бази сільгосппродуктів, яка належить Волинській облспоживспілці.

Вимоги до м’яса у всіх випадках однакові. М’ясо повинно мати термін придатності 18 місяців.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!