Сільську школу за 42 мільйона зведе фірма, яка не має права будувати

П'ятниця, 19 липня 2013, 13:43

Департамент капітального будівництва Одеської ОДА за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Будівельно-Інвестиційна Компанія "Комфорт на будівництво загальноосвітньої школи за 41,95 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, школу на 300 місць будуватимуть у селі Бурдівка Роздільнянського району. Завершити повинні до вересня 2015 року, фінансують будівництво з коштів місцевого бюджету.

Згідно з техзавданням школу будуватимуть не з нуля. Спершу розберуть надземну частину неозначеної будівлі, посилять стіни підвалу, далі будуватимуть саме приміщення. У вартість також входять сантехніка, меблі, спортивне обладнання, озеленення території, пише видання.

Реклама:

"Фірму"Комфорт" було створено півроку тому - 14 грудня 2012, з уставним капіталом 336 тис гривень. Сама фірма зареєстрована в Одесі, а її засновник і директор Максим Биков - у селі Нова Іванівка Саратського району (населення 104 ос.). Жодного іншого тендеру "Комфорт" поки не вигравав.

Згідно з реєстраційними даними Інформаційно-ресурсного центру, в переліку видів діяльності компанії відсутнє будівництво.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!