Apple представила нову версію секвенсора Logic Pro

Вівторок, 16 липня 2013, 18:14

Apple представила оновлений музичний професійний програмний комплекс Logic Pro X.

Про це пишуть "Вести економіка".

Як зазначається, нова версія DAW, як і попередні, орієнтована на професійне використання при виробництві аудіо-контенту і, за заявами компанії, являє собою найдосконалішу версію Logic Pro на сьогоднішній день з новим інтерфейсом і розширеної колекцією інструментів і ефектів.

Logic Pro X включає в себе новий плагін Drummer, який дозволяє використовувати віртуального музиканта, здатного автоматично виконувати партію барабанів, використовуючи широке розмаїття барабанних партій і прийомів, а також функцію Flex Pitch, яка забезпечує можливість вбудованого зміни тональності в аудіозаписах.

Реклама:

Apple також представила Logic Remote, новий спосіб управління секвенсором Logic Pro X з планшета iPad, за допомогою якого музиканти отримають широкі можливості для створення і відомості своєї музики з будь-якої точки приміщення.

"Logic Pro X - найпотужніша версія програми, коли-небудь створена нами. Вона володіє передовими інструментами і новим сучасним інтерфейсом, розробленим для спрощення процесу створення музики на професійному рівні, - сказав Філіп Шиллер, старший віце-президент Apple з продуктового маркетингу. - Музикантам напевно сподобаються такі нові творчі функції, як Drummer, Flex Pitch, Track Stacks і Arpeggiator"

Для Logic Pro X був розроблений новий інтерфейс, який відкриває доступ до поліпшених інструментів і функціональним можливостям для вирішення більшого числа технічних завдань. Функція Flex Pitch допомагає користувачам поправити фальш у вокалі і навіть змінити вже записані мелодії, впливаючи на окремі ноти в аудіозапису.

Logic Pro X містить велику колекцію синтезаторів і клавішних з Logic Pro, з додаванням нових інструментів.

Функція автоматичного арпеджіатора допоможе перетворити акорд з простої комбінації клавіш в майстерно звучить арпеджіо. Новий ретро-синтезатор Retro Synth імітує деякі з найбільш популярних тонів класичного синтезатора 70-х і 80-х років, а бібліотека Vintage Keyboards пропонує реалістичні моделі електричних піаніно, органів B3 і інших вантажних клавішних інструментів.

РЕКЛАМА Не знаете гдеу купить хороший синтезатор? Рекомендуем посетить сайт dodiez.com.ua с огромным выбором и низкими ценами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!