Тюремники розіграли 29 мільйонів на крупі

Понеділок, 1 липня 2013, 11:37

Державна пенітенціарна служба за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Слов’янська деревня" на постачання круп на 28,87 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як пише видання, на тендер подавала заявку фірма "Вір і к", яка пропонувала крупи за 27,56 млн гривень. Однак її було відхилено через претензії до документів про орендовані потужності та наявність власного чи орендованого автотранспорту.

"Вір і К" оскаржувало це рішення в Антимонопольному комітеті, однак він став на бік тюремників як і у аналогічному випадку з закупівлею тюремниками курятини і борошна на 168,56 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Засновниками донецької фірми "Слов’янська деревня" є Олена Шулікіна та Сергій Чубенко, відомий як директор магазину "Вікторія" на вул. Ляшенка, 3 в Донецьку.

Компанія з 2011 року регулярно виграє тендери пенітенціарної служби, прикордонної служби та кількох інтернатів для громадян похилого віку Донецької області, отримавши за два роки підряди на 225,33 млн гривень.

Єдиним конкурентом, який постійно допускається до участі в тендері разом зі "Слов’янською деревною" є ще одна донецька фірма "Сінтезпродсервіс".

Нагадаємо, ця компанія отримала підряд на харчування школярів-чорнобильців у Рівненській області вартістю 21,5 млн гривень. Однак згодом передала ці роботи на субпідряд місцевій райспоживспілці вартістю вже 17,5 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!