АНОНСИ ПОДІЙ

Четвер, 6 червня 2013, 07:45

Четвер, 6 червня

10:00 - засідання Національної комісії регулювання електроенергетики.

10:00 - семінар з роз'яснення законодавчих змін та чинної процедури отримання дозвільних та погоджувальних документів у будівництві. Організатори: Міжнародна фінансова корпорація (IFC) у рамках проекту "Інвестиційний клімат в аграрному секторі України", конфедерація будівельників України, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

11:00 - віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул проведе нараду з питань розвитку сфери виробництва в Україні світлодіодної освітлювальної техніки.

Реклама:

11:30 - прес-конференція "ЄБРР профінансує проект будівництва найбільшого підключеного до енергосистеми біогазового заводу в Україні", присвячена фінансуванню будівництва нового біогазового заводу в Україні.

14:30 - засідання тимчасової слідчої комісії Верховної ради з питань розслідування фактів порушень законодавства при здійсненні державних закупівель, неефективного використання держкоштів та зловживань службовим становищем з боку посадових осіб Міністерства охорони здоров'я, інших державних підприємств, установ і організацій у сфері охорони здоров'я та фармацевтичної галузі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!