АНОНСИ ПОДІЙ

Середа, 5 червня 2013, 08:00

Середа, 5 червня

09:00 - конференція "Роль і місце акредитації для української промисловості і торгівлі". Беруть участь: міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов, в.о. голови Національного агентства з акредитації України Володимир Рущак та ін.

10:00 - засідання Кабміну під головуванням прем'єр-міністра Миколи Азарова. Під час засідання уряду заплановано проведення брифінгів за участю міністра доходів і зборів Олександра Клименка, міністра молоді та спорту Равіля Сафіулліна.

11:00 - міжнародна дискусія "Гастролі вільного ринку-2013" у Києві. Беруть участь: міжнародні експерти, провідні українські експерти Олег Устенко, Ігор Бураковський, Володимир Панченко, Ільдар Газізуллін та ін.

Реклама:

11:00 - прес-конференція "Україна з МС: реакція Європи і перспективи євроінтеграції". Беруть участь: політичний аналітик Інституту Євроатлантичного співробітництва Володимир Горбач, директор Школи політичної аналітики Національного університету "Києво-Могилянська академія" Олексій Гарань.

12:30 - прес-конференція "Реальний стан економіки та банківської сфери: підсумки, тенденції та прогнози. Законодавчі ризики". Беруть участь: президент Асоціації українських банків Олександр Сугоняко, депутат Верховної ради ("Батьківщина"), заступник голови парламентського комітету з питань фінансів і банківської діяльності Степан Кубів.

13:30 - прес-конференція міністра аграрної політики і продовольства Миколи Присяжнюка, в ході якої обговорюватимуться питання напрямків розвитку агросектору за Державною програмою активізації економіки на 2013-2014 роки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!