АНОНСИ ПОДІЙ

Вівторок, 4 червня 2013, 08:00

Вівторок, 4 червня

10:00 - засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

10:00 - виїзне розширене засідання Комітету з економічних реформ Київської міської державної адміністрації за участю голови Київміськадміністрації Олександра Попова.

10:00 - засідання прес-клубу "Як заборона продажу та обороту м'ясомолочної продукції домашнього виробництва позначиться на економічному стані дрібних сільгоспвиробників і тваринницької галузі в цілому?". До участі запрошені: директор департаменту ринків тваринництва Міністерства аграрної політики і продовольства Андрій Гетя, виконавчий директор Українського клубу аграрного бізнесу Олександр Вержиховський та ін.

Реклама:

10:00 - прес-конференція "Якість пального на АЗС Києва: що насправді заливають у баки наших машин?". Беруть участь: президент Київського клубу автомобілістів Максим Головін, експерт ринку нафтопродуктів, консалтингова компанія UPECO Олександр Сіренко, журналіст, засновник руху "Я ненавиджу Укравтодор" Андрій Черніков.

11:00 - прес-конференція "Угода про асоціацію між Україною та ЄС: Чи має намір ЄС підписати угоду у що б то не стало?". Беруть участь: директор Американського інституту в Україні Ентоні Т. Салвія, екс-міністр економіки України Віктор Суслов, урядовий уповноважений з питань співпраці з Росією та країнами СНД Валерій Мунтіян, керівник Інституту української політики Кость Бондаренко.

11:00 - всеукраїнський з'їзд легкої промисловості. Мета з'їзду - обговорення стану та перспектив розвитку вітчизняного виробництва товарів легкої промисловості, прийняття невідкладних заходів щодо захисту вітчизняного виробника, створення рівних конкурентних умов і збільшення частки вітчизняної продукції на українському ринку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!