Банк Коломойського відмовляється спонсорувати "Динамо"

Понеділок, 3 червня 2013, 12:57

"ПриватБанк" Ігоря Коломойського завершує спонсорський контракт з київським "Динамо".

Про це Forbes розповіли високопоставлені джерела в клубі і банку.

Як пише видання, прес-служба "ПриватБанку" у відповідь на запит підтвердила інформацію.

"Логотип "ПриватБанку", який був титульним спонсором київського "Динамо", більше не буде красуватися на футболках гравців цієї команди. Фінансова установа, якою володіють мільярдери Коломойський і Геннадій Боголюбов, перестав бути титульним спонсором "біло-блакитних", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

"Поки ми не можемо нічого повідомити з цього приводу, - зазначив заступник голови правління "ПриватБанку", керівник напрямку "Загальний маркетинг і реклама" Дмитро Дубілет. - На цьому тижні ми дамо прес-реліз на цю тему".

Віце-президент "Динамо" Олексій Семененко також поки відмовився коментувати цю новину.

"Поки це ще не доконаний факт, - сказав він. - Якщо щось подібне станеться, сторони оголосять про це офіційно".

Як сказано в прес-релізі банку, спонсорський договір з клубом закінчується в кінці нинішнього сезону, і всі завдання, поставлені в рамках цього етапу співробітництва, виконані в повному обсязі.

"Ми вдячні "Динамо" за можливість стати ближче для мільйонів уболівальників у всьому світі", - цитує прес-служба Дубілета.

"Ми продовжуємо працювати з "Динамо" по ряду інших проектів: продаж електронних квитків на футбол, банківське обслуговування футболістів і багато іншого", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі ФК "Динамо" повідомили, що в новому футбольному сезоні "Динамо" починає і новий рекламний сезон, розраховуючи на залучення нових партнерів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: