АНОНСИ ПОДІЙ

Понеділок, 3 червня 2013, 08:00

Понеділок, 3 червня

09:45 - міжнародний симпозіум "Ставлення суспільства і держави до науки в умовах сучасних економічних криз: тенденції, моделі, пошук шляхів поліпшення взаємодії". До участі запрошені: представники академій наук, що входять до складу Міжнародної асоціації академічних наук, представники ЮНЕСКО, органів державної влади України.

12:30 - прес-конференція "Шляхи звільнення України від "газової кабали": проблеми та можливості розірвання газового контракту". Мова піде про хід справи в суді за позовом експертів-юристів про розірвання газових контрактів між "Нафтогазом" і "Газпромом".

13:00 - круглий стіл "Шляхи ефективного використання газотранспортної системи України, реверс, транзит, створення східноєвропейського газового хабу". Беруть участь: голова Q-club Олександр Тодійчук, головний інженер ВАТ "Укртрансгаз" Ігор Лохман, вчені та експерти, представники адміністрації президента.

Реклама:

14:00 - прес-конференція міністра охорони здоров'я України Раїси Богатирьової на тему "Актуальні питання розвитку медичної галузі".

14:00 - презентація українського національного відділення Глобальної організації парламентаріїв проти корупції (Global Organization of Parliamentarians Against Corruption), в рамках якого об'єдналися депутати, які не тільки представляють всі парламентські фракції, а й займають керівні посади в ключових комітетах Верховної ради.

Беруть участь: депутати Віктор Чумак (УДАР), Леся Оробець ("Батьківщина"), Михайло Головко (ВО "Свобода"), представники дипломатичних установ, міжнародних організацій та ін.

14:00 - прес-клуб "Оподаткування грошових переказів з-за кордону: соціальні та економічні перспективи". Беруть участь: директор Департаменту доходів і зборів з фізичних осіб Міністерства доходів і зборів В'ячеслав Бусарєв, директор Департаменту з управління валютним резервом та здійснення операцій на відкритому ринку НБУ Олександр Дубихвіст, та ін.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!