В донецькі дороги "закатають" 140 мільйонів

Четвер, 20 червня 2013, 09:53

Служба автомобільних доріг у Донецькій області за результатами тендерів уклала низку угод на поточний середній ремонт автодоріг на загальну суму 139,62 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, з цієї суми 59,64 млн гривень отримає ПрАТ "Коммунтранс". Фірма повинна відремонтувати 12,46 км автодороги Старобільськ - Луганськ - Красний Луч - Макіївка - Донецьк.

"Раніше до складу засновників компанії "Коммунтранс" входив Олексій Близнюк, син екс-міністра ЖКГ Анатолія Близнюка. Зараз акціонерами фірми є донеччани Михайло Буров, Людмила Зубкова та Андрій Тухта. За даними "ВДЗ", за останні п’ять років "Коммунтранс" отримав державні підряди на 1,46 млрд гривень", - пише видання.

Реклама:

Окрім того відремонтують 13,50 км дороги від /Т - 05 - 17/ до Тернове - Петрівське. На це виділили 40,66 млн гривень, підряд отримало макіївське ПП "АБЗ" Сергія Колоса і Зінаїди Рущишиної.

Третя дорога - від національної траси Н - 21 до Мануйлівка - Дмитрівка, ділянка довжиною 14,40 км. Половину ремонтуватиме ТОВ "Данком" Андрія Довгопола (20,15 млн гривень), половину - ДП "Донецький облавтодор" (19,57 млн гривень).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!