Чи можливо отримати високі прибутки, але не мати при цьому високих ризиків? ®

Вівторок, 18 червня 2013, 09:20

Протягом кількох останніх років дедалі більше людей дізнаються пр. можливості заробити гроші, інвестуючи у ПАММ-рахунки. Це дійсно цікавий та високодохідний інвестиційний інструмент, переваги якого полягають в наступному:

  1. Високі прибутки. Щомісяця інвестор отримує такі ж прибутки, як у банку за рік.
  2. Відсутність неторгових ризиків. Система ПАММ-рахунків влаштована таким чином, що трейдер не може вивести або перевести кошти інвесторів; кожен інвестор самостійно укладає угоду з брокером та відкриває свої рахунки на свої ім."я. трейдер може лишень торгувати інвесторськими грішми та отримувати за це частину прибутку.
  3. Можливість самостійно сформувати власний інвестиційний портфель та дотримуватися певної інвестиційної стратегії.

Головним недоліком інвестицій у ПАММ-рахунки є залежність результату від правильного вибору управляючого. Одні управляючі здатні принести своїм інвесторам 100% річних та більше, а решта протягом 2-3 місяців несуть крупні збитки. Нерідко не дуже досвідчений інвестор робить невірний вибір і отримує відповідний результат.

Компанії, які ведуть реальну брокерську діяльність, а значить, зацікавлені в успіху клієнтів (трейдерів та інвесторів), запроваджують інструменти, які допомагають знизити ризики інвестора. Одні запроваджують інструменти обмеження максимальної просадки, з якими при отриманні певних збитків торгівля автоматично зупиняється (подібне застосовують в компанії "Альпарі"). Інші ж запроваджують можливості розподілення ризиків поміж управляючим та інвестором ("Форекс Тренд").

Ще один шлях – надання інвесторам готових інвестиційних портфелів (структуровані продукти в "Альпарі", Індекси ПАММ-рахунків у "Форекс Тренд").

Реклама:

Приблизно рік тому з"явилася ще одна можливість зменшення ризиків. Страхова компанія "Астра-Страхування" повідомила про те, що починає страхувати інвестиції у ПАММ-рахунки. Зрозуміло, що такому страхуванню підлягають не всі ПАММ-рахунки, а тільки ті, які відповідають певним вимогам щодо терміну роботи, розміру капіталу, торговим результатам.

Аналізуючи ризики торгівлі того чи іншого трейдера, компанія виставляє коефіцієнти, які визначають розмір страхового платежу. Укласти угоду страхування та оплатити її можна в онлайн-режимі.

Спочатку до таких нововведень дехто віднісся скептично. Здавалося, що ризики ПАММ-інвестування настільки високі, що компанія не виконає своїх зобов"язань в разі настання страхового випадку. Втім, за рік існування послуги такі випадки наставали неодноразово, і всі ті, хто страхував свої інвестиції, отримували виплати вчасно.

Окрім того, компанія "Астра-Страхування" надає страхові послуги дуже серйозним партнерам, серед яких є корпорація "Інтерпайп" - компанія з мільярдним обігом.

Очевидно, що "Астра-Страхування" шанує свою репутацію, а значить, страхування інвестицій у ПАММ-рахунки з допомогою цієї компанії – це реальний спосіб істотно знизити ризики, тобто уникнути притаманних ПАММ-інвестуванню недоліків. При цьому зберігаються всі переваги цього фінансового інструменту. Як скористатися послугами компанії "Астра-Страхування" можна дізнайтеся на сайті компанії.

Джерело http://investbag.com/

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!