Міліція взялася за найбільшу мережу книжкових супермаркетів - ЗМІ

Субота, 15 червня 2013, 09:59

13 червня працівники київського УБЕЗу та прокуратури провели виїмку документів в офісі компанії "Логос-Транс" в будівлі "Петрівка-Центр", а потім опечатали офіс.

Про це пише Forbes.

Згідно з повідомленням, заодно опечатаним виявився офіс Торгового дому "Ексмо-Україна", українського представництва найбільшого в Росії книжкового видавництва, що знаходиться з "Логос-Транс" за однією адресою.

Як пише видання, "Логос-Транс" управляє мережами книгарень "Читай-місто" та "Книжковий супермаркет", об'єднує 37 магазинів, будучи найбільшою в країні.

Реклама:

Як пояснила директор з маркетингу компанії "Логос-Транс" Ольга Іванова, візит тривав кілька годин, оглядалися особисті речі співробітників і особистий автотранспорт.

"Робота була фактично блокована", - говорить вона. Дозвіл на зняття печаток було отримано тільки ввечері п'ятниці, 14 червня.

Як повідомляється, ніяких звинувачень компанії пред'явлено не було, а в документах, що дають право на обшук, фігурувала інша юрособа - "Обрій".

"Ми не знаємо цю структуру і не маємо до неї ніякого відношення", - каже представник "Логос-Транс".

Компанія з такою назвою, причетна до книжкового ринку, в Україні є - це Obreey Store, створена виробником електронних книг PocketBook. Obreey Store торгує електронним контентом для пристроїв PocketBook. Один з учасників книжкового ринку охарактеризував роботу Obreey Store в Україні як "сніжно-білу".

Перебої в роботі "Логос-Тран" можуть ускладнити реалізацію книг для видавництв, пише видання.

"Через організований роздріб у нас йде 11% продажів. Але в цьому каналі продажів чверть - це магазини "Логос-Транс", - говорить Олександр Красовицький, генеральний директор і власник харківського видавництва" Фоліо ".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!