Samsung показав гібрид смартфона і фотокамери

Середа, 12 червня 2013, 16:50

Південнокорейська компанія Samsung представила пристрій Galaxy S4 Zoom - гібрид смартфона і фотокамери з десятикратним оптичним зумом.

Про це йдеться в повідомленні Samsung, передає "Прайм".

Як повідомляється, пристрій продовжує лінійку смартфонів Galaxy S4, проте відрізняється від флагмана Samsung скромнішими специфікаціями. Galaxy S4 Zoom оснастили двоядерним процесором з частотою 1,5 Ггц в порівнянні з двома чотирьохядерними процесорами у флагмані.

"Екран пристрою діагоналлю в 4,3 дюйма менше п'ятидюймового Galaxy S4. Об'єм вбудованої пам'яті в 8 Гбайт користувач зможе розширити до 64 Гбайт за рахунок карти microSD. Смартфон буде доступний у версіях з 3G-модулем і з підтримкою мереж четвертого покоління LTE і працює на платформі Android 4.2.", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Особливістю пристрою є 16-мегапіксельна основна камера з десятикратним оптичним зумом. Її доповнює 2-мегапіксельна фронтальна камера.

В результаті Galaxy S4 Zoom зможе виконувати функції компактної фотокамери і смартфона одночасно. Нагадаємо, що Samsung вже пропонує користувачам портативну камеру Galaxy Camera на платформі Android з 21-кратним оптичним зумом, 4,8-дюймовим екраном, а також модулями зв'язку Wi-Fi і 3G.

Galaxy S4 Zoom отримав ряд специфічних функцій - наприклад, повертаючи кільце об'єктиву під час дзвінка, користувач може зробити фотографію, не перериваючи розмову, і відправити її співрозмовнику.

У пристрій вбудований оптичний стабілізатор зображення. Крім того, в ньому доступний смарт-режим з функціями обробки знімків.

За габаритами (125,5 х 63,5 х 15 мм, 208 грам) смартфон Galaxy S4 Zoom майже вдвічі товщі і на 80 грам важче флагмана Galaxy S4, однак тонше і на 92 грами легше фотокамери Galaxy Camera.

Samsung поки не розголошує вартість і терміни виходу пристрою на ринок.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: