Янукович доручив Новинському вирішити питання зі стадіоном у Севастополі

Середа, 8 травня 2013, 11:23

Янукович доручив бізнесменові, почесному президенту ФК "Севастополь" Вадиму Новинському вирішити питання з будівництвом у Севастополі нового стадіону.

Про це президент Віктор Янукович заявив в ході відкриття реконструйованого моста біля залізничного мосту в Севастополі, передає "Інтерфакс-Україна".

"Вперше в історії футбольний клуб "Севастополь" увійшов до півфіналу Кубка Чемпіонів. Я бажаю севастопольцям перемоги", - сказав глава держави.

Під час спілкування з ветеранами на Сапун-горі Янукович зазначив, що мова йде про проект, якому також буде надана певна допомога держави і міськвлади Севастополя. За його словами, планується, що стадіон зможе приймати 25-30 тис глядачів.

Реклама:

Відповідаючи на запитання ветеранів, за кого він вболіватиме на сьогоднішньому щоглі клубів "Севастополь" і "Шахтар" (як відомо, Янукович є уболівальником донецького ФК "Шахтар"), президент сказав: "Шахтар" перше місце вже завоював, можна було б і поділитися. Але домовлятися не можна. Я знаю, що "Шахтар" не домовлятиметься ні з ким. Грати будуть. Але мотивації у "Севастополя" більше набагато ".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!