Бубка на рекламних підрядах освоїв 7 мільйонів з держбюджету

Середа, 29 травня 2013, 13:33

Національний олімпійський комітет уклав угоди на рекламні послуги та організацію заходів на 6,9 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Коштом державного бюджету профінансовано виготовлення восьми відеороликів, які пропагують олімпійський рух, їх розміщення на п’яти національних телеканалах (4 тис показів). Підряд вартістю 1,75 млн гривень отримав підприємець Афанасенко О.В.

Ще 5,16 млн гривень з держбюджету отримає ТОВ "Хеликон" на проведення всеукраїнської акції "Олімпійський куточок", двох конференцій у Києві та одного семінару в "Артеку". Засновниками "Хеликону" є донеччани Олег Воронов та Олена Антоненко.

Реклама:

З моменту заснування "Вісника держзакупівель" опубліковано дані про рекламно-промоційні підряди НОКу, який очолює Сергій Бубка, на загальну суму 147,86 млн гривень.

Найбільше було виділено на проведення заходів - 87,86 млн гривень. Розміщення телероликів, наріжної реклами та видавництво журналу НОКу коштувало 35,64 млн гривень. Ще 5,01 млн гривень пішло на придбання сувенірної продукції. Видавництво поліграфічної продукції та популяризаційних книжок коштувало 13,8 млн гривень.

Найбільшим підрядником НОКу за останні роки є ПП "Кримський Дозор", яке у 2011-2012 роках отримало замовлення на проведення заходів на 51,73 млн гривень.

Підприємство зі статутним капіталом 3 тис гривень зареєстроване на запорожця Максима Кулікова, який також є власником київського ТОВ "Вуглестіл трейд".

Конкурентом "Кримського Дозору" на всіх тендерах було київське ТОВ "Авіейшн Солюшн" Романа Якимащенка з групи Юри Єнакіївського, яка контролювала "Родовід банк". До націоналізації президентом банку був Сергій Бубка.

Як повідомлялося, олімпійський чемпіон у стрибках з жердиною українець Сергій Бубка боротиметься за посаду президента Міжнародного олімпійського комітету.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!