У Попова віддали мільйони фірмі з готелю Лаври для Дня Києва

Середа, 29 травня 2013, 09:26

Департамент КМДА 23 травня 2013 року уклав угоду з ТОВ "Нью дженерейшн арт групп" на проведення заходів у рамках "Мистецького проекту "Великий, славний, вічний Київ!" вартістю 4 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Кошти виділено на організацію святкувань Дня столиці та Дня Києва, що відбулися на вихідних 25-26 травня.

В обґрунтуванні закупівлі перераховані чотири заходи: концертна програма на Софійській площі "На Україну повернусь" і проекційне 3-D-шоу в суботу, а також рок-концерт за участю зірок української естради та шоу фейерверків із лазерними спецефектами на Оболонській набережній в неділю.

Реклама:

Разом з тим, технічне завдання в тендерній документації не уточнене, а тому що конкретно входило в обов’язки фірми в рамках організації вищеперерахованого – невідомо, так само, як і вартість кожного окремого заходу.

Тендер провели за неконкурентною процедурою, оскільки фірма "Нью дженерейшн арт групп" має авторські права на твір "Мистецький проект "Великий, славний, вічний Київ!".

Права отримані від Дегтярюк Ірини Олександрівни, яка зареєструвала їх 20 березня 2013 року, а вже наступного дня, 21 березня, був укладений договір про передачу цих прав фірмі.

Фірму "Нью дженерейшн арт групп" було зареєстровано у Києві наприкінці серпня 2012 року, директором компанії є Руслан Гливка. Компанія зареєстрована за адресою вул. Лаврська, будинок 9, корпус 19, де знаходиться готельний комплекс Києво-Печерської лаври.

Ця будівля внесена до переліку пам’яток та об’єктів культурної спадщини, що знаходяться на території Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

Єдиний тендер, який до цього вигравала фірма – це організація гала-концерту в рамках "Мистецького проекту "Казка дитячих мрій". Підряд вартістю 737 тис гривень фірма отримала наприкінці квітня також за неконкурентною процедурою і також через наявність авторських прав.

При чому права на "Казку" оформили тоді, коли сам проект уже тривав декілька місяців.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!