Подорож по Європі на орендованому автомобілі! ®

Середа, 22 травня 2013, 10:00

Автомобільна подорож по Європі - це один з кращих видів відпочинку для туристів, які перебувають у пошуках нових вражень. Незалежність і свобода в пересуванні - два найважливіших чинники властивих автотуристу. Ви не тільки самі контролюєте свої витрати, Ви також плануєте маршрут як Вам зручно, не обмежуючись рамками одного готелю, міста чи навіть країни.

Для оптимального відпочинку пропонуємо скористатися послугою "автомобіль на прокат". Навіть якщо Ви їдете на пляжний відпочинок, наприклад в Іспанію чи Грецію, на орендованому авто можна помандрувати по країні і детально вивчити її визначні місця і традиції. Якщо ж це країни північної Європи - Ви зможете побачити тисячі нових місць, недоступних груповим турам.

Мало хто знає, але для того щоб приїхати на відпочинок вже підготованим, можна орендувати автомобіль для подорожі за кордоном ще в Україні. Це можна зробити в компанії SIXT Україна, скориставшись послугою прокату авто за кордоном з оплатою в Україні. Компанія представлена ​​в більш ніж 100 країнах світу, тому проїхатись на авто від SIXT Україна Ви зможете в таких популярних туристичних центрах як Франція, Ізраїль, Німеччина, Італія, Великобританія та багатьох інших.

Наприклад, тижнева оренда автомобіля Opel Astra SW в Іспанії або Peugeot 308 SW в Австрії обійдеться Вам в 259 €. У Вас буде цілих сім днів, щоб у комфортабельному автомобілі відвідати найцікавіші і найзагадковіші місця, недоступні "пішому" туристу, і добре відпочити без зайвих турбот. Якщо Ви вирушаєте в дорогу починаючи з Німеччини, тоді вартість прокату на тиждень на авто марки Ford Focus Turnier обійдеться Вам трохи більше 350 €.

Реклама:

Варіант бронювання автомобіля та оплати в Україні є дуже зручним і навіть вигідним, адже Вам не потрібно після прибуття в країну займатися пошуком транспорту. Вас зустрінуть і передадуть автомобіль готовий для подорожі.

Всі автомобілі компанії, від економ до VIP, знаходяться у відмінному стані. Європейські дороги славляться своєю якістю, тому не бійтеся орендувати автомобілі вище класом. Це ж Ваш відпочинок і Ви заслуговуєте на власний мобільний "релакс".

На сайті компанії Sixt Україна - sixt.ua, можна забронювати авто в режимі он-лайн або зателефонувати до цілодобового колл-центру +38 (044) 383-000-6, який працює в режимі 24/7. Також Ви можете відвідати будь-який з пунктів прокату, які відкриті для Вас на всій території України - у Києві, Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Трускавці, Львові, Одесі, Чернівцях та багатьох інших містах.

Подорож по Європі з авто на прокат від SIXT - ідеальний спосіб вивчити її культуру і добре відпочити!

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!