АНОНСИ ПОДІЙ

П'ятниця, 17 травня 2013, 07:45

П'ятниця, 17 травня

09:00 - міжнародна LNG-конференція "Всесвітня LNG-революція і енергетична безпека України". Беруть участь: екс-міністр (держсекретар) США з питань енергетики Білл Річардсон, віце-прем'єр-міністр Юрій Бойко, голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів та ін.

11:00 - брифінг директора генерального департаменту грошово-кредитної політики Нацбанку Олени Щербакової про плани НБУ щодо строків розрахунків за операціями з експорту та імпорту товарів і обов'язкового продажу надходжень в іноземній валюті.

12:00 - засідання правління Українського союзу промисловців і підприємців, яке проаналізує соціально-економічну ситуацію в країні, дасть оцінку змісту та ходу виконання Державної програми розвитку економіки на 2012-2014 роки.

Реклама:

13:00 - віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул проведе селекторну нараду щодо погашення заборгованості по зарплаті. Беруть участь: міністр соцполітики Наталія Королевська, міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький, міністр промислової політики Михайло Короленко, міністр інфраструктури Володимир Козак та ін.

14:30 - міжнародна дводенна науково-практична конференція "Роль науки у формуванні сучасної моделі державного регулювання економіки". Беруть участь: міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов, в.о. координатора системи ООН в Україні Юкіе Мокуо, директор Науково-дослідного економічного інституту Міністерства економіки Білорусі Олександр Червяков та ін.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!