"Регіонали" розіграли 7 мільйонів на басейн та садок

Вівторок, 14 травня 2013, 09:32

Бюджетні структури Дніпропетровської області за результатами тендерів уклали угоди з ТОВ "Ремтекс" на будівельні роботи загальною вартістю 6,83 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник держаних закупівель".

Як зазнається, управління капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації замовило реконструкцію будівлі басейну школи №44 у м.Дніпродзержинську. Роботи обійдуться в 4,74 млн гривень.

"За ці кошти мають реконструювати опалення, комунікації, замінити сантехніку та електроустаткування, вікні й двері, реконструювати підлогу та покрівлю, утеплити стіни, поставити фільтри та влаштувати підсвітку басейну, здійснити благоустрій території", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Окрім того Широківська селищна рада уклала з "Ремтексом" угоду на капітальний ремонт вартістю 2,09 млн гривень для дитсадка "Лілея" по вул.Карла Маркса, 68. Тут мають замінити покрівлю, вікна й двері, тріщини в стінах забити цементним розчином, вкласти підлогу лінолеумом та плиткою, утеплити й перефарбувати стіни, тощо.

Завершити обидва об’єкти повинні до кінця року.

"На жодному з тендерів пропозиція "Ремтекса"не була найдешевшою. В конкурсі на реконструкцію басейну окрім цієї фірми намагалися взяти участь ще три компанії. Згідно з протоколом розкриття пропозицій до двох із них у тендерного комітету були зауваження через відсутність низки документів", - йдеться у повідомленні.

ТОВ "Ремтекс" зі статутним капіталом 12 тис гривень засноване депутатом Криворізької райради Юрієм Вінклером (Партія регіонів), Марком Поповим та Інною Рожковою.

Згідно з даними "ВДЗ", за останні п’ять років фірма виграла тендери на загальну суму 55 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!