"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Mazda CX-5: ще більше драйву! ®

Понеділок, 8 квітня 2013, 12:21

В досконалості немає меж, стверджують інженери та дизайнери Mazda, продовжуючи покращувати Mazda CX-5. Ряд технологічних та дизайнерських доповнень дозволить Вам повною мірою насолодитись драйвом і комфортом оновленого  кросоверу.

 

Перше і найбільш важливе  оновлення – ще більш потужний двигун. Тепер Mazda CX-5 доступна з 2,5-літровим бензиновим SKYACTIV-G. Потужний (192 л.с.) і, водночас, економічний.

Ще більше драйву Ви отримаєте завдяки kick down на всіх автоматичних коробках передач. Його використання дозволяє додати більше динаміки. Різке натискання на педаль газу одразу знижує передачу, вражаючи чуйною реакцією компактного кросоверу на обгонах.

Про вашу безпеку подбають розширені системи оповіщення водія Mazda CX-5. Тепер за кермом кросоверу у Вас немов з'являються додаткові "очі" - датчики, які ідентифікують перешкоди в "мертвих зонах" і вчасно попереджають про можливу небезпеку.

Також були розширені функції мультимедійної системи з монітором: тепер аудіо сприймає більше голосових команд, з'явилась можливість отримання / відправлення SMS та e-mail через підключений через Bluetooth смартфон, а також Navi TOM-TOM, керований спеціальним джойстиком, для топової версії High 2.5. Виразний дизайн підкреслюється новими сріблястими кнопками аудіо-панелі.

Зміни торкнулися і кольорової гами, доступні три нових кольори, серед яких відомий Soul Red, насичений червоний, як у нової Mazda6. Спеціально розроблений унікальний процес комбінує два базових шари, створюючи глибокий, надзвичайно інтенсивний червоний, який контрастує із затемненими ділянками. Як ніякий інший колір, Soul Red підкреслює плавні лінії дизайну компактного кросоверу.

Додаткову інформацію про оновлену Mazda CX-5 ви зможете знайти в салонах офіційної дилерської мережі Mazda в Україні.

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!