Санаторій Новинського отримає мільйони від Мінсоцполітики АРК

П'ятниця, 5 квітня 2013, 11:11

Мінсоцполітики АР Крим уклало угоду з ПрАТ "ТОК "Судак" на придбання 824 путівок за 4,83 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Придбано 410 путівок з лікування сердцево-судинного профілю на березнь-квітень та 414 путівок з лікування органів дихання, захворювань шлунково-кишкового тракту, захворювань опорно-рухового апарата на вересень-листопад. 200 путівок розраховані на 15 днів, решта - на три тижні.

Кошти виділено з бюджету АР Крим.

Реклама:

Основним акціонером ПрАТ "ТОК "Судак" є ТОВ "Торговий дім "Судак". До 2005 року ця компанія належала Жанні Дейч, дружині народного депутата від Партії регіонів Бориса Дейча, який у 90-х роках був директором "Судака", а у 2002-2006 роках очолював Верховну раду Криму.

Нині власниками "Торгового дому "Судак" є чотири офшорні компанії з Віргінських островів та одна з Кіпру: "Деміоніо інвестментс лтд", "Чеймен коммершіал лтд", "Анталіс лімітед", "Дайкін інвестментс лімітед" , "Джурайніа коммершіал лімітед".

Перші дві фірми афільовані зі "Смарт-групп" бізнесмена Вадима Новинського, який є партнером Ріната Ахметова в металургійному бізнесі.

Кіпрська фірма "Джурайніа коммершіал лімітед" пов’язана зі "Смарт-групп" спільним контролем над фірмою "Гросс". Віргінські офшори "Дайкін інвестментс лімітед" і "Анталіс лімітед" з вищевказаною фірмою "Деміоніо" контролюють "Кримську депозитарну компанію".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: