Фірма менеджера Фірташа укріпить берег парку за 10 мільйонів

Понеділок, 22 квітня 2013, 12:11

Управління капітального будівництва Южненської міськради Одеської області уклало угоду з ТОВ "Бізнес Інформація Технологія" на комплекс берегозахисних та протизсувних заходів у Приморському парку.

Про це повідомляє "Наші гроші" з посиланням на "Віснику державних закупівель".

Вартість угоди становила 9,57 млн гривень.

Уздовж берегової лінії довжиною 267 м мають пробурити свердловини глибиною до 12 м, встановити в них арматурний каркас і забетонувати, заповнити проміжки й гідроізолювати стіни. Також мають улаштувати дренаж і відвід зливних вод.

Реклама:

Роботи фінансують з місцевих бюджетів, завершити мають до кінця 2013 року.

До 2008 року основна частка статутного капіталу фірми "Бізнес Інформація Технологія" належала Дмитру Чірічу – представнику групи Дмитра Фірташа в низці облгазів та "УкрГазЕнерго". Згодом його частку було переоформлено на Катерину Чіріч. Мінорітарним власником фірми є Олександр Завражнов.

Нагадаємо, мерія Южного у березні винесла на громадське обговорення проект масштабної забудови узбережжя в районі Сичавського ставу, що між Южним і сусідньою Сичавкою.

З такою пропозицію в міськраду звернулося ТОВ "Зелений мис". Компанія пропонує створити на території Приморського парку курортний комплекс з чотириповерховим готелем, комплексом люкс-апартаментів, котеджів, магазинами, дитячим парком.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!