Twitter запустив тренди для України

Неділя, 14 квітня 2013, 12:44

Twitter запустив Trends для українців - сервіс, завдяки якому користувачі соціальної мережі можуть дізнаватися про найактуальніші теми, що обговорюються в конкретному регіоні.

Про це пише AIN.UA.

Крім України в цілому, користувачі Twitter можуть фільтрувати тренди по 7 містах: Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя, Київ, Львів, Одеса та Харків.

На формування трендів впливає наявність тематичних хештег в твіт - чим частіше вживається хештег протягом фіксованої кількості часу, тим більше вірогідність того, що він потрапить в тренди.

Реклама:

Українські користувачі вже помітили приємне впровадження. Деякі висловилися з приводу того, які теми в українських трендах, на їхню думку, стануть самими "гарячими".

Всього в Twitter Trends доступні 42 країни. З країн колишнього СНД крім України тут представлена ​​лише Росія, в якій пошук трендів можна настроювати по 19 містам.

Нагадаємо, Twitter отримав патент на твіти. Заявка на патент була подана ще в 2007 році. У сервісі повідомили, що не будуть подавати в суд на конкурентів, а оформлення патенту було зроблено для того, щоб переконатися в етичність використання ідеї сервісу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: