Донецька рестораторка отримає 36 мільйонів на ремонт вагонів метро

П'ятниця, 12 квітня 2013, 10:07

КП "Харківський метрополітен" уклало угоду з ТОВ "Ваго - Рев" на заміну вузлів основного механічного обладнання рухомого складу метрополітену.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 35,66 млн гривень.

Згідно із технічним завданням, підрядник має купувати матеріали та вузли, та виконувати необхідні роботи по ремонту вагонів метрополітену.

Реклама:

Разом з тим, всі роботи мають виконуватись на потужностях електродепо "Салтівське" та "Московське" з використанням обладнання, яке належить комунальному підприємству.

Засновником фірми "Ваго-рев" зі статутним капіталом 63 тис гривень є донеччанка Зінаїда Кірсанова. Вона також з 2011 року володіє 67% статутного капіталу ТОВ "Ресторан "Театральний" (Харків, вул. Сумська, 2). Її партнером по ресторану є місцевий бізнесмен Олександр Волков.

Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ "Спеціалізований проектно будівельний монтажний поїзд № 753", зареєстроване на Олега Стальмакова.

Його називають водієм в АТП Харківського метрополітену та персональним водієм Максима Мусєєва, що раніше очолював КП "Харківпасс" та працював заступником директора КП "Харківський метрополітен". Нині Мусєєв очолює держадміністрацію Ленінського району м. Харків.

Аналогічний підряд метрополітену фірма "Ваго-Рев" отримала в 2009 році, тоді роботи коштували 49,56 млн гривень. Тоді фірма була зареєстрована на харків’янина Андрія Артеменка.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: