Коли тренінги працюють на розвиток Вашого бізнесу ®

Четвер, 11 квітня 2013, 13:42

Коли нам необхідно звернутися за медичною допомогою, ми шукаємо справжнього професіонала серед лікарів. Такий же принцип необхідно використовувати при організації корпоративних тренінгів - впевнені організатори Форуму професійної підготовки та розвитку тренерів, який відбудеться 19-20 квітня в Конференц-Холі Ірпінь.

 

Робота в форматі тренінгів для України - напрям досить новий. Тому, дуже часто можна зіткнутися з непрофесійним підходом до організації даної сфери діяльності. Тим часом, помилки з боку тренера можуть дуже негативно позначитися на роботі і подальшому житті тих, для кого тренінг був організований.

Мета дводенного Форуму: показати, яким повинен бути справжній тренер. Навчити правильним підходам, концепції проведення тренінгів та відповісти на найважливіші питання, з якими часто стикаються компанії, які хочуть організувати тренінги для свого колективу:

  • Як організувати тренінг, який буде ефективно впливати на роботу компанії?
  • Як правильно вибрати тему, формат і керівника тренінгу?
  • Як відрізнити професійного тренера від псевдопрофесіонала?

Протягом двох днів 12 визнаних тренерів з Великобританії, Білорусії, Росії та України з величезним досвідом проведення висококваліфікованих тренінгів розкриють всі секрети своєї майстерності в рамках майстер-класів, семінарів, міні-тренінгів, тематичних дискусій, круглих столів, супервізій та експериментальних майданчиків тренера.

Реклама:

Відвідавши роботу Форуму, всі бажаючі зможуть дізнатися, що таке справжній тренінговий процес і наскільки правильно організований тренінг може позитивно впливати на якість роботи персоналу. Справжній тренер - це в першу чергу психолог, який чітко знає і розуміє, як правильно мотивувати і направляти роботу аудиторії в потрібне русло. Учасники заходу зможуть особисто познайомитися і поспілкуватися з такими професіоналами і побачити ефективність тренінгового процесу в дії.

Після участі у роботі Форуму Ви зрозумієте, як зробити так, щоб корпоративні тренінги працювали на розвиток Вашого бізнесу! Не пропустіть, 19-20 квітня, Конференц-Хол Ірпінь.

Організаційні запитання: Юлія Біжко, Тел./Факс: +380(44) 461 94 93

моб.: +380(67) 214 85 90,

Пресс-центр події, акредитація ЗМІ: моб.: +380(95) 9311414,

Більше інформації про захід дізнайтесь на сайті.

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!