АНОНСИ ПОДІЙ

Понеділок, 1 квітня 2013, 07:50

Понеділок, 1 квітня

11:00 - прес-конференція "Чи вплинув закон "Про регулювання містобудівної діяльності" на рівень корупції в будівництві?". Беруть участь: керівник експертної ради НУО ERA Світлана Горна, науковий керівник НВО ERA Марина Соболевська, виконавчий директор компанії InMind Олена Попова.

12:00 - експертний круглий стіл "Проблеми енергетичної незалежності України: економічна необхідність чи політична доцільність". Беруть участь: директор Українського філіалу Інституту країн СНД Володимир Корнілов, експерт Фонду стратегічної культури Віктор Пироженко, директор Інституту політичного аналізу і міжнародних досліджень Сергій Толстов, експерт Інституту енергетичних досліджень Юрій Корольчук та ін.

12:30 - прем'єр-міністр Микола Азаров візьме участь у зустрічі з громадськими активістами, які організували систему оповіщення та ліквідації наслідків снігопаду.

Реклама:

13:00 - брифінг першого заступника глави Адміністрації президента Ірини Акімової "Доручення президента України про заходи щодо розвитку дітей та підтримки сімей з дітьми".

14:00 - прес-конференція міністра доходів і зборів Олександра Клименка. У заході також візьмуть участь представники Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг та Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

14:00 - міністр соціальної політики Наталія Королевська візьме участь у розширеній нараді Державної служби зайнятості.

14:00 - прес-конференція "Як аномальна весна вплине на врожай і ціни на сільгосппродукцію?". Беруть участь: депутат Верховної ради (фракція КПУ) Сергій Гордієнко, президент Асоціації "Український клуб аграрного бізнесу" Алекс Ліссітса, старший науковий співробітник Інституту економічних досліджень та політичних консультацій Олег Нів'євський та ін.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: