АНОНСИ ПОДІЙ

Четвер, 28 березня 2013, 08:00

Четвер, 28 березня

09:00 - голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов проведе засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при КМДА "Підготовка столиці до пропуску весняного паводку".

10:00 - прес-конференція "ГМО в аграрному виробництві України: за чи проти?".Беруть участь: професор, директор Інституту геноміки та харчових технологій України, автор соціо-економічного дослідження Ярослав Блюм.

10:00 - засідання Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації. Питання: розгляд заяв суб'єктів господарювання щодо ліцензування, про ведення реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій, щодо впровадження реєстру радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що можуть застосовуватися на території України в смугах радіочастот загального користування та ін.

Реклама:

10:00 - засідання Національної комісії регулювання електроенергетики.

10:00 - 5-е засідання міжнародної робочої групи з дослідження питань ціноутворення на ринках нафти і нафтопродуктів і способів їх функціонування, яке пройде за підтримки Антимонопольного комітету. Беруть участь: голова АМКУ Василь Цушко, гендиректор Федерального конкурентного відомства Австрії Теодор Таннер, президент конкурентного відомства Португалії Мануель Себастії, заступник керівника Федеральної антимонопольної служби Росії Анатолій Голомолзін та ін.

10:30 - круглий стіл "Ринок праці в Україні 2013: майбутнє молодих фахівців". Беруть участь: представники Міністерства освіти і науки, Міжнародної організації праці, Державної служби зайнятості, рекрутингових компаній, порталу hh.ua та ін.

10:30 - прес-конференція "Мільярди МВФ: як отримати, на що витратити". Беруть участь: фінансовий експерт Віктор Суслов, генеральний директор Бюро економічних і соціальних технологій Валерій Гладкий.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!