АНОНСИ ПОДІЙ

П'ятниця, 22 березня 2013, 08:00

П`ятниця, 22 березня

09:30 - круглий стіл "Презентація проекту закону "Про державну допомогу суб'єктам господарювання" за підтримки проекту Євросоюзу "Гармонізація систем забезпечення конкуренції та державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС". Беруть участь: керівництво Антимонопольного комітету, представники підрозділу з питань економічного співробітництва, соціального та регіонального розвитку представництва ЄС в Україні та ін.

10:00 - круглий стіл "Хто і як кредитує сільгоспвиробників напередодні весняних польових робіт?". До участі запрошені: перший заступник голови Нацбанку Борис Приходько, директор департаменту фінансово-кредитної політики Мінагропроду Баграт Ахіджанов, президент Української аграрної конфедерації Леонід Козаченко та ін.

13:40 - брифінг заступника голови Державного агентства земельних ресурсів України Євгена Бердникова.

Реклама:

14:00 - засідання технічного комітету спільної групи з моніторингу програми бюджетної підтримки, на виконання умов угоди між Україною та ЄС про фінансування програми "Підтримка реалізації стратегії національної екологічної політики України на період до 2020 року".

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!