АНОНСИ ПОДІЙ

Понеділок, 18 березня 2013, 08:00

Понеділок, 18 березня

10:30 - пресс-конференція "Нові побори для українців: спецмито на імпорт нових легкових автомобілів". Беруть участь: гендиректор Всеукраїнської Асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко, гендиректор ТОВ "Ніссан Україна" Андрій Нестеренко, гендиректор ТОВ "АВТ Баварія" Олександр Тимофєєв та ін.

13:30 - прес-конференція "Чому київські суди стали масово узаконювати МАФи?". Беруть участь: директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київміськадміністрації Сергій Садовий. Також запрошені експерти Ліги захисту прав громадян України.

14:00 - прес-конференція міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького щодо ситуації в енергетичній галузі України, а також перспектив отримання енергетичної незалежності за результатами міжнародних переговорів під час візитів до Брюсселя (Бельгія), Туркменістан і Азербайджан.

Реклама:

14:00 - презентація Дорожньої карти "Можливості фінансування проектів модернізації житлового фонду України". Беруть участь: керівник операцій Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC) в Україні Олена Волошина, директор Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні Андре Куусвек, представники українських міністерств і відомств.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!