АНОНСИ ПОДІЙ

Середа, 13 березня 2013, 08:00

Середа, 13 березня

10:00 - засідання Кабмін під головуванням прем'єр-міністра Миколи Азарова. Під час засідання уряду заплановано проведення брифінгів за участю міністра молоді та спорту Равіля Сафіулліна, міністра соціальної політики Наталії Королевської та міністра інфраструктури Володимира Козака.

10:30 - круглий стіл "Удосконалення системи тарифоутворення в електроенергетиці в контексті виконання положень статей 9,10,11 конвенції про ядерну безпеку". До участі запрошені: директор з ядерної та радіаційної безпеки і науково-технічної підтримки ДП "Енергоатом" Наталія Шумкова, директор з економічних питань ДП "Енергоатом" Микола Рачин та ін.

11:00 - міжнародний круглий стіл "Захист прав споживачів фінансових послуг: виклики для України". До участі запрошені: представники Кабміну, депутати Верховної ради, представники Світового банку та ін. Організатори: Всеукраїнська федерація споживачів "Пульс" за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду "Відродження".

Реклама:

13:00 - прес-конференція "Підписання договору про співпрацю Конфедерації будівельників України та Міжнародної фінансової корпорації ("IFC" - група Світового банку)". Беруть участь: президент Конфедерації будівельників України Лев Парцхаладзе, регіональний керівник консультаційних послуг департаменту Європи та Центральної Азії Джеспер Кьяер.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!