АНОНСИ ПОДІЙ

Вівторок, 12 березня 2013, 08:00

Вівторок, 12 березня

09:00 - конференція Forbes, присвячена питанням злиттів і поглинань у банківській сфері - "Банківські M&A: керівництво для власника". Беруть участь: голова наглядової ради ПУМБ Ілля Архипов, голова правління ПАТ "Креді Агріколь Банк" Євгенія Чемерис, голова правління ПАТ "Укрсоцбанк" Борис Тимонькін, голова правління ПАТ "Банк Форум" Андрій Яцура та ін.

11:00 - круглий стіл "Податок на нерухомість - нові проблеми забудовників". До участі запрошені: представники законодавчої та виконавчої гілок влади, забудовники, ріелтори, громадськість та ЗМІ. Організатор - конфедерація будівельників України.

11:30 - прес-конференція, присвячена відкриттю 10-го Українського туристичного форуму, одного з найбільших заходів на українському ринку туризму. Беруть участь: засновник і гендиректор Українського туристичного форуму Аркадій Маслов, посол Естонії в Україні Сулев Канніке та ін.

Реклама:

12:00 - зустріч прем'єр-міністра Миколи Азарова з журналістами українських телеканалів.

12:00 - обговорення проекту закону "Про внесення змін до Податкового кодексу щодо переліку податкових відмінностей", розроблений Мінфіном. Беруть участь: віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців Сергій Прохоров, голова Комісії УСПП з питань економічної політики Юлія Дроговоз, начальник відділу оподаткування прибутку та майна організацій департаменту податкової, митної політики та методології бухгалтерського обліку Мінфіну Олена Маркевич, представники Міндоходів та ін.

14:00 - відкрита дискусія "Інвестиційний та бізнес-клімат в Україні очима влади та інвесторів: чи відбулися істотні зміни на краще?". До участі запрошені: міністр доходів і зборів Олександр Клименко, міністр фінансів Юрій Колобов, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Анатолій Максюта, голова НБУ Ігор Соркін, заступник директора ЄБРР в Україні Грем Хатчисон, керівник діяльності IFC в Україні Олена Волошина, посол ЄС в Україні Ян Томбінскі та ін.

18:00 - публічна лекція Київської школи економіки (KSE) з Джимом Роджерсом "Майбутнє фінансової сфери". Всесвітньо відомий інвестор, голова Rogers Holdings і співзасновник Quantum Fund Джим Роджерс поділиться своїм баченням глобальних трендів і детальніше зупиниться на перспективах розвитку фінансової та інвестиційної сфери.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!