9 та 10 лютого відбудеться міжнародна виставка-фестиваль "Освіта за кордоном - UIEF 2013" ®

Середа, 6 лютого 2013, 15:53

9 лютого у Києві та 10 лютого у Запоріжжі відбудеться міжнародна виставка-фестиваль "Освіта за кордоном - UIEF 2013". Фестиваль буде проводитись за підтримки міжнародних та українських студентських організацій.  

 

В цьому році захід буде організовано в унікальному форматі. В рамках виставки-фестивалю відбудеться ток-шоу, присвячене актуальним питанням освіти за кордоном. Усі бажаючі отримають можливість поспілкуватися з провідними спеціалістами іноземних ВНЗ. Відвідавши виставку, Ви дізнаєтесь все про кращі грантові та стипендіальні програми для студентів, про умови вступу до закордонних вишів, а також отримаєте інформацію про літні навчальні програми та курси для старшокласників і молоді.

Зареєструватись!

Учасники та гості виставки зможуть взяти участь у тренінгах та семінарах, присвячених питанням закордонної освіти. Такий формат спілкування в рамках виставки-фестивалю вперше буде організований за підтримки міжнародної студентської організації AEGEE-Kyiv. Також під час фестивалю постійно працюватиме міжнародна виставка учбових закладів. У заході візьмуть участь близько 30 навчальних закладів більше ніж з 10 країн світу.

Реклама:

Під час роботи виставки-фестивалю у відвідувачів буде можливість отримати безкоштовну консультацію менеджерів компанії DomarTravelEducation, та підібрати програму навчання в університетах та школах, які не будуть представлені на виставці.

Дізнайтесь більше про фестиваль
та зареєструйтесь на сайті!

Місце проведення: Київ, готель Прем’єр Палац.

Дата проведення: 9 лютого 2013 року.

Час роботи виставки:  11:00 – 17:00    

 

Місце проведення: Запоріжжя, готель "Турист".

Дата проведення: 10 лютого 2013 року.

Час роботи виставки:  11:00 – 17:00       

Вхід вільний!

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!