АНОНСИ ПОДІЙ

Середа, 6 лютого 2013, 08:00

Середа, 6 лютого

10:00 - засідання Кабміну під головуванням прем'єр-міністра Миколи Азарова. Під час засідання уряду заплановано проведення брифінгів за участю віце-прем'єра Костянтина Грищенка та міністра аграрної політики і продовольства Миколи Присяжнюка.

10:30 - круглий стіл "Стимулювання продажів автомобілів в 2013: тенденції, інструменти, рішення". Питання: підсумки-2012: звідки різночитання в оцінках учасників ринку і причини ситуації, що склалася, ситуація навколо введення утилізаційного збору - як це вплинуло на ринок, ситуація навколо спеціального розслідування і введення спецмита, їх вплив на продажі і ціни.

11:00 - круглий стіл "Процедура банкрутства українських підприємств: перезавантаження".

Реклама:

12:00 - "Україна-2013. Економіка. Інфраструктура. Регіональний розвиток". Беруть участь: віце-прем'єр Олександр Вілкул, депутат Верховної ради Петро Порошенко, член ради НБУ, старший радник "Альфа Банку" Роман Шпек, депутат Ради (ПР) Анатолій Гіршфельд, головний редактор видання "Комерсант-Україна" Валерій Калниш.

14:30 - засідання комітету Верховної ради з питань податкової та митної політики. Питання: інформація про програму діяльності Міндоходов на 2013 рік, - проект закону про внесення змін до Податкового кодексу щодо роботи санаційного банку з активами державних банків і банків, у капіталізації яких взяла участь держава.

16:00 - прес-конференція "Чи зможе міський бюджет-2013 забезпечити нормальне життя киянам?". Беруть участь: заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко, депутат Київради Олексій Давиденко.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!