"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

АНОНСИ ПОДІЙ

Вівторок, 26 лютого 2013, 08:00

Вівторок, 26 лютого

10:00 - нарада керівників правоохоронних органів Центрального регіону України "Стан протидії злочинності та корупції у військових формуваннях і оборонно-промисловому комплексі". Беруть участь: прокурор Центрального регіону з нагляду за додержанням законів у військовій сфері Юрій Війтєв, заступник начальника Військової контррозвідки Служби безпеки України Сергій Василенко та ін.

10:00 - круглий стіл "Державні закупівлі в Україні: масштаб зловживань, шляхи вирішення, персоналії, регіони". До участі запрошені: голова комітету Верховної ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Віктор Чумак, міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов, директор Департаменту державних закупівель та державного замовлення Борис Горбанський, голова Антимонопольного комітету України Василь Цушко, голова Державної фінансової інспекції Петро Андрєєв та ін.

11:00 - круглий стіл "Державний і громадський контроль за дотриманням законодавства з питань захисту прав споживачів та його вдосконалення", в рамках Всесвітнього Дня соціальної справедливості. До участі запрошені: представники профспілок, територіальних органів Держспоживінспекціі, центральних органів виконавчої влади, громадських, наукових, торговельних та інших організацій.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!