АНОНСИ ПОДІЙ

Понеділок, 25 лютого 2013, 08:00

Понеділок, 25 лютого

13:00 - відкритий простір "ЄС для України" з нагоди проведення саміту Україна-ЄС в Брюсселі.

До участі запрошені: українські фонди і приватні благодійники, програми міжнародної технічної допомоги в Україні, представники урядових уповноважених за реформи в Україні, представники культурних та гуманітарних фондів та асоціацій, проекти ЄС в Україні та інші ініціативи в сфері соціальної відповідальності.

13:00 - прес-конференція "Що відбувається в єврозоні: наслідки для України".

Реклама:

Беруть участь: екс-міністр економіки України, екс-голова Держфінпослуг Віктор Суслов, директор Інституту політичного аналізу і міжнародних досліджень Сергій Толстов, директор Міжнародного фонду Блейзера Олег Устенко.

14:00 - прес-конференція міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника "Основні пріоритети освітньої політики в 2013 році".

15:30 - прес-конференція учасників відкритого простору "ЄС для України", з нагоди проведення саміту Україна-ЄС в Брюсселі.

До участі запрошені: українські фонди і приватні благодійники, програми міжнародної технічної допомоги в Україні, представники урядових уповноважених щодо реформ в Україні, представники культурних та гуманітарних фондів та асоціацій, проекти ЄС в Україні та інші ініціативи в сфері соціальної відповідальності.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!