Державний НДІ придбав за півмільйона авто з мішком для сноуборда

Вівторок, 12 лютого 2013, 11:26

Державний НДІ ветеринарних препаратів та кормових добавок за результатами тендеру уклав угоду на придбання автомобілю Audi A6 за 547 тис гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, в технічних вимогах до автомобілю вказано, що він має бути сірого кольору, а салон - чорний. Для декорації салону має бути використаний чорний рояльний лак, сидіння - оббиті шкірою Alcantara, панелі керування - з алюмінієвим оздобленням.

"Обов’язковою вимогою до автомобілю є наявність мішку для транспортування довгих предметів. Як вказано в технічних вимогах, мішок має вміщувати до 4 пар лиж до 200см в довжину або 2 сноуборди", - пише видання.

Реклама:

НДІ, який знаходиться на вул. Донецька у Львові, проводить державні випробування вітчизняних та імпортних препаратів, які реєструються в Україні. Директором з 2007 року є член-кореспондент Української академії аграрних наук Ігор Коцюмбас. У 2011 році державний НДІ мав річну виручку у розмірі 14,35 млн гривень, даних за 2012 рік ще не опубліковано.

Як відомо, прем'єр-міністр Микола Азаров 1 лютого повідомив через сторінку в Facebook про заборону державним установам купувати автомобілі.

"Я заборонив всім бюджетним організаціям це робити. Діє режим суворої економії. А коли десь є спроби окремих чиновників це робити, то, по-перше, вони не пропускаються через органи Казначейства, а, по-друге, чиновник після такої спроби звільняється з займаної посади", - заявив прем’єр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!