"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Керівник водоканалу попався на хабарництві

Понеділок, 21 січня 2013, 20:45

Керівника підприємства водопровідного комгосподарства міста Алушти засудили до 10 років позбавлення волі за здирство і отримання квартири, вартістю 40 тисяч доларів, як хабара.

Про це повідомили в прокуратурі АР Криму, передає Тиждень.ua

Як зазначається, Білогірський районний суд призначив керівнику водоканалу як покарання 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна та позбавленням права протягом трьох років обіймати певні посади.

Директору водоканалу було пред’явлено обвинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК - одержання шляхом вимагання хабара в особливо великому розмірі.

Реклама:

"Директора водоканалу затримали наприкінці червня 2012 року при одержанні ключів від квартири вартістю понад 40 тис доларів в курортному місті. Житло підлягало передачі як хабар за зміну тарифу на водопостачання в новозбудованому будинку", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у липні 2012 року колишнього заступника мера Алушти за отримання хабарів у загальній сумі близько 50 тис доларів засудили  до 5 років в'язниці з позбавленням права обіймати певні посади протягом 3 років з конфіскацією майна.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: