"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Укрексімбанк заплатив за випуск євробондів сотні тисяч

Понеділок, 21 січня 2013, 16:51

Укрексімбанк виплатить 750 тис доларів комісії та інших витрат, пов'язаних з розміщенням єврооблігацій на 500 млн доларів, що становить 0,15% від обсягу випуску.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на проспект емісії банку.

За даними агентства, залучені кошти будуть переважно спрямовані на кредитування корпоративних позичальників і для загальних банківських цілей.

В Укрексімбанку відзначають, що до кінця першого півріччя 2012 року забезпечення по поганих кредитах зменшилося до 16,75%.

Реклама:

Фінустанова також вказує, що на 30 червня 2012 року його коефіцієнт достатності капіталу згідно з вимогами Базеля становив 30,8%, згідно з українськими - 31,4%.

"Банк очікує, що його коефіцієнт достатності капіталу буде поступово знижуватися, так як банк буде обережно розширювати свою діяльність з кредитування відповідно до заявленої стратегії бізнесу за умови, якщо сприятливий розвиток подій в українській економіці матеріалізується на стійкій основі", - наголошується в документі.

Нагадаємо, 16 січня Укрексімбанк розмістив п'ятирічні єврооблігації на 500 млн доларів за ставкою 8,75% річних. 

Як повідомлялося, Fitch Ratings присвоїло єврооблігаціям Укрексімбанку фінальний довгостроковий рейтинг B і фінальний рейтинг поворотності активів RR4.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: